Mia Jäverlings Blogg

"Bättre skjuta rygg, än arm ur led"

Som en visa, av barbro Hörberg...

Kategori: Foto

"Med Ögon Känsliga för grönt!

Jag säjer bara äntligen. Sedan ska jag säja lite till. Jag vet inte under hur många år jag har önskat mej en riktig kamera. Jag har alltid så länge jag minns haft ett intresse för bild och fotografering. Nu har jag(vi) köpt en kamera som jag kan ta bra bilder med. Jag har möjlighet att köpa andra objektiv och utforska en ny värld.

Efter en del övervägande så blev det en billigare än vi hade siktat in oss på, det blev en Sony A 500. Och idag tog jag mej ner till vårt smultronställe, alldeles bara några minuter därifrån vi bor och jag fick "knäppa ur mej".

Jag har redigerar några bilder, mer än andra och jag tror det syns vilka det är. Nu kommer en vårfärgssprakande bildkavalkad, med motiv som jag uppskattar. Det här är bara början på en bildresa....































Kommentarer

  • Anonym säger:

    En ny värld öppnar sig! Eller? En systemkamera ger andra möjligheter än en kompaktkamera. Hoppas du får mycket nöje av kameran. :-)



    "Ögon känsliga för grönt" har jag på LP med Nanni Porres. Den gillade jag men nu är det länge sedan jag spelade en LP överhuvudtaget.



    Ha en bra dag!

    2010-05-26 | 09:39:00

Kommentera inlägget här: