Mia Jäverlings Blogg

"Bättre skjuta rygg, än arm ur led"

Nedräkning pågår...

Kategori: Allm�nt

Semestern är snart här, Kuba hägrar med allt vad Zika-virus och Duengufeber heter. Jordskalven har hållit fan på sig sedan 25 januari. Skönt att åka från grannens vävstolsdunk och trumpetövningar. Bara höra vågskvalp.
Äntligen har vi fått oss en hyresrättt, efter nästan ett års sökande så kunde vi i veckan få skriva ett kontrakt med en privat hyresvärd. Vi har fått en stor 4:a med etagevåning och när vi var på visningen så sa vi båda "Wow", det var det första synintrycket när vi klev in i hallen.
 
Så när vi kommer hem från semestern så har vi mycket att stå i, med mäklarkontakt, och försäljning av detta objekt. Vårt mål var att få den såld innan de nya amorteringskraven träder i kraft och det ser ut att vi klarar det och att lägenheten blir mer attraktiv och att fler spekulanter som har möjlighet att vara med i matchen.
 
Ja vi lämnar denna bostadsrätt efter 19 år, som har varit trivsamm, och vi har haft det bra. Nu lägger vi gräsklippning och snöskottningen på hatthyllan för en hyresrätt utan större krav. Det ser vi fram emot.
Nåja själva flytten är väl inget skojig syssla, men när det blir klart så kommer jag att känna mig lycklig och lättad.
 
Först laddar vi "flyttbatterierna" med en skön solig semester, sedan tar vi tag i arbete, flyttning och mäklaren får hjälpa oss att sälja.
 
Det här året blir bra, det har börjat fint.