Mia Jäverlings Blogg

"Bättre skjuta rygg, än arm ur led"

Då var man i ledningen då i gäddutmaningen...

Kategori: Hobby

Efter det snöpliga slutet i fotbollen, Spanien slog oss med 2-1, tja sådant får man leva med. Inget att hänga läpp för. Vi fiskade efter matchen och hittade ett grund. Nu var det inget trassel eller annan skit med linan, utan det flöt på hela tiden. Jag hade Buster jerken som jag fick på mors dag, Dalälvar´n färgen minns jag inte. I alla fall så högg den så fint på draget, och snipan repade det också.




"Här är bildbeviset, 1,8 kilo..."




"Här går han tillbaka..."



"På vägen hem mötte vi festbåten Slussbruden men det var dåligt
ös på den för kvällen var kall..."

Det var skönt att jag är med i tävlingen igen efter dagens trasselhaveri, nu vet jag att sjön inte är steril. Nu kan det bara bli bättre. Äntligen får jag bädda ner mej och drömma om de stora fiskarna.

Till alla er som håller på maken i utmaningen, lycka till. Man uppfann inte kvinnan för att hon skulle vara obrukbar. Vi kan minsann både fånga maten och tillreda den. Sedan att vi oroar er män i utmaningar det är bara bra för produktiviteten, ni får liksom glöd och eld i baken...

Mer läsning i gäddutmaningen finns i konkurerande blogg, hos han jag delar motor till båten med...

Kommentarer

  • Jari säger:

    Detta innebär att sommaren kommer att bli spännande. Grattis för nu Mia.

    2008-06-15 | 00:08:33
    Bloggadress: http://fiskefeber.blogg.se/
  • Pierre säger:

    Jätte stort grattis Mia.

    Men som jag skrev till M så har utmaningen börjat ordentligt för honom nu. =)

    Keep up the good work.

    2008-06-15 | 09:29:57
    Bloggadress: http://www.teamnappet.se
  • Mia säger:

    Jari: Han får det motstånd han behöver,man ska inte alls räkna bort mej. Har fiskat en del innan men dock inte jerk som är nytt. Men nu har jag fått en biljett på att tekniken som jag försöker få att likna något är på rätt väg. Jag minns en sommar när jag och en kompis Ralf stod vid hans stuga i Sellnäs och skulle lura en storgädda i vassen. Där stöd vi en hel sommar och kastade bort en hel del drag, men mot hösten hade jag fått den liten som jag var. Den vägde nog 6- 7 kilo, och "Raffe" va skitsur..:-)

    2008-06-15 | 09:52:07
  • Mia säger:

    Pierre: Ja detta kan nog arta sej till en nagelbitartävling. Hur som helst så ska jag kämpa för att vinna. I natt drömde jag om att jag hade blivit jättetjock, och som "sanndrömerska" kan det betyda att det står en feting därute och väntar på mej.

    2008-06-15 | 09:56:06
  • Gubben säger:

    Heja Mia!

    2008-06-15 | 10:35:30
    Bloggadress: http://gubben.webblogg.se/

Kommentera inlägget här: