Mia Jäverlings Blogg

"Bättre skjuta rygg, än arm ur led"

En bubblare...

Kategori: Minnen

Att komma till en spa anläggning känns ganska mysigt, att kasta sig i det "kokande"  vattnet ger en känsla av att man sitter i en kannibalgryta. Man sitter där och rätt som det är känner man en jet-stråle i de undre delarna och blänger ilsket på den som sitter bredvid. Tills man förstår att det är de undre strömmarna som besöker en. När man sitter där i grytan då känner man verkligen hur löst och slappt skinnet har blivit. Låren fladdrar och magen dallrar. Efteråt när man går upp känner man en loj känsla i kroppen, man blir verkligen trött.

Rankhyttans spa anläggning var verkligen fin, omgivningen ute, trots det gråa vädret. Inne på anläggningen hade de skapat en avslappnad miljö, med inredning som verkade lugnt, Feng Shu eller va shutton det heter. Maten var också fenomenal, det var elefantportioner och för mej var det omöjligt att äta upp. Hade jag haft någon tom bytta med med mej hade jag kunnat ladda ett par matlådor.

Som vanligt som alltid när man ska sova borta är det omöjligt att somna, det knäpper och slår i element. En dörr slår igen någonstans, en toalett spolar. Av ren utmattning dönar man av framåt småtimmarna.
Därför tar jag det lugnt denna fredagskväll och gör en bloggladdning till helgen. Gör en tidig kväll för att åter vara tillbaka till verkligheten i morgon. Det är väl ingen risk att tv-tablån är full av spänning, den vet nog inte att jag har betalat licensen även denna gång, summa 510kr.

                                                                           

Kommentarer


Kommentera inlägget här: