Mia Jäverlings Blogg

"Bättre skjuta rygg, än arm ur led"

Glad i hågen, skepp ohoj alla seglarvänner...

Kategori: Allmänt


 Man vaknar upp till en härlig morgon, långt ifrån vårens fågelkvitter. En härlig välbehövlig sovmorgon. Som ett litet bevis på att man ännu inte är pensionär och behöver gå upp vid fem tiden. Vid frukostbordet lägger jag ett dagsförslag på en aktivitet som blir förkastat å det hemskaste. Jag sa bara -Ska vi åka till IKEA? Då svarar han något snorkigt: - Idag?. Jag lägger ner förslaget i några dagar så han får suga på karamellen någon dag.

Jag tror att jag är av en sjörövarsläkt, jag älskar havet, ser dåligt med ett öga och haltar på högra benet (tur att det inte är på vänstern). Jag svingar mitt svärd och strider för frihet. Lite anarkistiskt påbrå. Jag gillar äventyrsfilmer som Pirates of the caribbien med Johnny Depp. Han har ett underbart minspel, och glimten i ögat den är total. Jag skrattar så fort jag ser att mimiken startar. Även de andra filmer som han varit med i gillar jag hans skådespelartalang. Gilbert Grape mfl.. Den nya filmen "Vid världens ände" tycker jag är bäst av de tre. Två timmar och fyrtio minuter med tandlösa, skitiga, sluskiga pirater och en fräsch kvinna.

Det finns ett klipp på You Tube,  ifrån Disneyland där Depp åker i sin egen attraction och konfronteras med sig själv. Snutten är ganska rolig, åk med på riden: http://www.youtube.com/watch+v=bTQ5eWBlApY

Skepp ohoj ifrån Svarta Malin som inte får segla till Ikea idag...

Kommentarer


Kommentera inlägget här: