Mia Jäverlings Blogg

"Bättre skjuta rygg, än arm ur led"

Modebloggen Cheapy...

Kategori: Humor

Jag kanske ska modeblogga lite, har ju hört att det går att göra storkovan på det. Okey jag är kanske lite "fel", för det. Skrynklig och för gammal.Fast än har jag inte börjat att "döstäda"...
 
Jo jag har varit på sommarrea, och kanske skryta med att det går att få tag på billiga saker. När ett par byxor kostar lika mycket/lite som Siljanscharks Falukorv, då har jag nog gjort ett kap. Eller har jag fattat detta med modeblogg fel, ska det vara dyra saker och saker med flärd och glam? Tja min modeblogg heter för dagen "cheapy". :)
 
Jag hittade ett par vita jeans, kommer inte ihåg var...Cubus, sista paret strl. 36, som klippta och skurna för en gammal käring. Nere vid vaderna var det dragkedjor, hoppas dom inte rostar.
 
 
 
 
Sedan var jag på en affär som heter, ja det vet i tusan, kan det vara New Yorker? Ja det var nog det, dom har en massa roliga saker, allt. Där hittade jag ett par fotriktiga skor till summan av 79 pix. Sådana som är jordnära och jag har tillochmed råd att slita på dom...Skitbra, säkert inget kalvskinn, men ändå. Så brudar släng er på bussen och köp in ett lager.:)
 
 
 
 
Att gå i affärer tycker jag är ganska skittrist, men jag gillar kläder. Erkännas skall att dom billiga är mest åtråvärda, inte för att jag är fattig utan för att kunna klä sig med stil trots en låg budget är en konst, såvida man inte har klippkort till Ullared. Föresten så börjar ju Borlänge bli ett Ullared Kanske ska döpa staden till "Ullaredlänge", jag är ganska nöjd med det namnet.
Sedan gick jag där...eller AD/HD sprang och fönstershoppade och då kunde jag inte motstå denna otroligt fina bomullskofta på klädbutiken Joy, den talade till mej...kom-och-köp mej...Och jag gick in och köpte den, dyr som fan, den kösta 249, men jag ska ha den mycket och länge, och jag bara älskade den. (så säjer man väl i modebloggar). Jag hittade ett linne som dock bara kostade 49 kronor, men det var inställbara axelband så lite valuta för "falukorvspriset" fick jag i alla fall....och så hittade jag en fin schal, och butiksbiträdet sa att den var så fin så att den såg ut som ett "smycke", den var dyr, 99 kronor, men den var snygg, riktigt snygg och den kan jag säkert ha som smycke.
 
 
Ja nu är jag ekiperad för en stund, tack gode Gud att jag blev klar. Det tog nog en timme. Jag köpte faktiskt andra saker men det kanske inte är prylar som man som modebloggerska tar med i sitt inlägg. Men det gör jag ändå, eftersom jag inser att jag aldrig kommer att skapa ett miljonimperie på denna blogg. Jag köpte bottiner, snygga och sexiga för endast 99 kronor. Något att ha när det regnar över Skottland...
 
 
Nu börjar det bli spännande, för min shoppingtur är alldeles snart slut, jag köpte ett tält på Rusta för 99 kronor, det kan jag ha på mej ifall jag skulle gå upp i vikt eller om någon tycker att jag är alldeles för skrynklig i ansiktet. Föresten så hittade jag en ansiktscreme på Apoteket som hette "Bull Dog" , jag köpte den aldrig för jag behöver ingen hjälp att bli ännu mer skrynklig. Det sköter liksom naturen av sig själv.
 
 
Hoppas ni är nöjd med min modeblogg, hoppas ni ger mej kommentarer på mitt blogginlägg...

 OBS! Jag bor inte i Stockholm, och jag använder fotfil från Apoteket.

Kommentarer

  • Skatan säger:

    Vilka kap! Jag avskyr att gå i affärer vare sig det är ett billigt eller dyrt utbud men får väl erkänna att om jag stöter på nåt som är billigt OCH snyggt blir jag glad.
    Så å ... du köpte inte den där krämen. Nej, det kan jag förstå ...

    Det här var en riktigt bra modeblogg ... inte för att jag vet hur en sån är ... men ja, för mig var den personlig och bra. Och det är väl det som är meningen. :-)

    Kram!

    Svar: Gillar inte heller att handla, men jag gör det snabbt:) Jag tror jag slutar att modebloga nu, nu har jag ju provat på *hahaha*
    Mia Javerling

    2012-07-04 | 17:06:14
    Bloggadress: http://skatanstankar.com
  • Fia W säger:

    Vilken attraktiv reklam denna blogg hade på Facebook! Jag har besökt min första modeblogg! De vita jeansen var fantastiska! Jag har tyvärr skåpet fullt av ärvda, för breda, för små, för allt möjligt och skall rensa ur innan jag går på upptäcksfärd att finna god kvalite som passar bra och länge. Har som tur är bytt kroppsform så kanske kan jag rensa ut lite! Blev dock av med magen på Peace and loves promenader och goda kikärtor, hade gärna visat en bild på dem! Kikärtorna a la Småland.

    2012-07-04 | 19:33:00
    Bloggadress: http://sater.vansterpartiet.se/
  • Mia. J. säger:

    Fia, ja man måste försöka prova på lite olika blogginlägg...med en underton av humor. *haha*

    2012-07-06 | 21:26:28
  • Anonym säger:

    Du borde ju nomineras till årets modebloggare :)

    2012-08-24 | 20:34:31
  • Annethe Axelsson säger:

    Vill inte vara anonym :)

    Svar: Hahaha
    Mia Javerling

    2012-08-24 | 20:35:21

Kommentera inlägget här: