Mia Jäverlings Blogg

"Bättre skjuta rygg, än arm ur led"

Lee Oskar och en munspelshållare...

Kategori: Musik

Äntligen en ledig dag efter att ha jobbat i julhelgen. En sovmorgon som jag längtat efter fick jag minsann idag. Ärligt talat så känns det som om jag färdig med att jobba i affär. Jag är otroligt less och det känns som om att en förändring krävs för mitt eget välbefinnande. Handelns öppettider är sjuka. Mer sjukt är att folk går och handlar klockan 22.00 dagen innan julafton eller på julafton. Vi som är tvugna att serva stressade ilska människor är av en annan åsikt, men har tyvärr inte så många val. Nästa år ska jag verkligen lägga ner min själ för att få lämna detta yrke.

Idag lördag på "normal" affärsöppettid åkte jag till musikaffären och investerade pengar i ett nytt munspel. Ett bluesmunspel av märket Lee Oskar, till detta köpte jag även en munspelshållare så jag kommer att kunna göra två saker samtidigt, dvs spela munspel och gitarr på sammma gång. Det är jättelängesedan jag spelade munspel, nu har jag lite mer att öva på än att bara få igång gitarrspelet. Jag kommer framöver att köpa fler munspel i andra tonarter, men dom kostar 300 kronor så det blir inte hela registret i en smäll. Nej, det går inte, då kommer gubben med kaveln och dunkar den både i fru och plånbok.

Jag har haft munspel förr men allt har blivit slängt under den period då jag la all musik på hyllan. Jag ska inte skylla på att barnen stod i vägen men de fanns ingen tid för mina egna intressen, orken kolappsade och när det blev kväll och barnen sov då gick det inte att yla igång en orkester. Nu ska jag lägga ner tid på det jag gillar. En Nygammal gitarr märket Ovation,  med nya strängar, en ny förstärkare ett nytt munspel och en ny Mia. Även den nya året kommer med dunder och basuner. Det finns bara saker att se fram emot för egen del. Jag har gett mej bara den på att hinna det jag vill hinna så är det bara.

    


"Min nya kompis Lee "



Kommentarer

  • FD,lc säger:

    Kom bara ihåg att hålla rumpan spänd när du blåser annars blir antingen FISS eller bastoner!

    2008-12-27 | 17:57:00
  • Mia säger:

    FD.lc:Jag trodde det var den jag skulle blåsa med. En fiston mer eller mindre gör livet väderspännande:-)

    2008-12-28 | 22:04:43
    Bloggadress: http://miajaverling.blogg.se/
  • FD.lc säger:

    Jag bugar för för slik skitmusik,men humorn är magnifik!

    2008-12-29 | 11:58:28

Kommentera inlägget här: