Mia Jäverlings Blogg

"Bättre skjuta rygg, än arm ur led"

Hånken- nypremiären blev bra...

Kategori: Musik


Ja man får väl säja att spelningen gick bra, bättre än jag själv trott. Man är ringrostig och behöver få tillbaka rutinen. Men det ska inte vara några större problem, om gud vill mej väl och skorna håller. Det var ett 25 tal i publiken och dom klappade, eller också var det att dom höll på att sätta på ketchup på varmkorven som Lindström kokat.


Sammantaget är jag nöjd med min debut. Mats Höjer och Sölve Olofsson spelade också efter mej ( jag var förband) och dom är i en klass för sej. De bjuder på underbara visor , sång och på sej själv. Det är inte lätt och matcha dessa eminenta män.

Det var roligt att återuppta ett gammalt intresse, denna spelning gjorde att jag fick tillbaka en hel del självförtroende. Åter känns det som om jag har rubbat jantelagen lite åt sidan. Egentligen var jag sugen på att spela flera Dan Andersson visor men det kan bli för dystert. Men som annars glad person så brukar mina visval bli allvarliga och djupa. Med det menar jag att bakom den glättiga ytan finns alltid ett allvar och varje människa känner igen någon stämmning i de visor som borrar sej ner i själen.

Det finns många sånger och visor att lyfta så nog har jag en visskatt att gräva i. Kanske tiden och inspirationen kan komma så att jag kan lägga till några fler egna låtar på spellistan. Återigen har jag haft en bra dag och jag tackar min famillj och mina kamrater för den.

Nu väntar även en anna världspremiär för vänsterpartiet och det är 1:a Maj firandet som i år har lagts på våran fina Gammelgård. Ett beslut som jag anar kan vara rätt och kanske lockande när det bjuds på en miljö i sitt bästa slag. Firandet börjar klockan 12.00 och som talare har vi Stig Henriksson ( Kommunalråd Fagersta), Lena Olssson( riksdagskvinna), Sofia Nyström ( Ung vänster), Ramazan Kizil (ordförande,Dalakurd) och Leif Lindström(Borlänges bästa kommunalråd). Musikunderhållningen står Medwind, Mats Höjer & Sölve Olofsson samt Falak Abdull Majid.

Upp till Kamp...


image247

Kommentarer

  • Micke.S säger:

    Ja tack för en trevlig kväll och hoppas det blir stor uppslutning i gammelgården.

    2008-05-01 | 05:12:10
    Bloggadress: http://fiskeborlange.blogg.se

Kommentera inlägget här: