Mia Jäverlings Blogg

"Bättre skjuta rygg, än arm ur led"

En lysande ny karriär- på tippen...

Kategori: Humor

Förra Lördagen, berättade jag i ett tidigare inslag att jag var uppe på soptippen och slängde en hel del skräp. Jag glömde att berätta att det hände en rolig grej däruppe.

Varje vår då brukar vi ta fram EU moppen, ett bra fordon som tar en från punkt A till B på ett enkelt och billigt sätt. Vi nästan slåss om vem som ska ha den. Men oftast blir det bra. Men man vill ju gärna synas när man kör för bilisterna är otroligt hänsynslösa och blir irriterade på oss mopedister. Jag var på Jula och köpte en varm och go fleece jacka, den är inte diskret på något vis utan den lyser neongult och den glittrar med reflexer.

Den dagen vi åkte till tippen var en solig dag, och eftersom man skulle kasta skräp och lorta ner sej då tog jag den neonfärgade. När jag väl sprang där mellan conteinrar då började män och kvinnor ropa efter mej, dom kom efter mej och knackade mej på axeln, och frågade mej en massa. Jag har väl aldrig haft så många karlar som sprungit efter mej, inte fruntimmer heller för den delen.

Naturligtvis hade väl de som arbetade på tippen samma färg på kladerna som min fleece jacka och alla trodde att jag jobbade där. Men roligt blev det .



"Visst lyser den fint"?

Kommentarer


Kommentera inlägget här: