Mia Jäverlings Blogg

"Bättre skjuta rygg, än arm ur led"

Då laddar Trubadurix inför den stora spelningen...

Kategori: Musik

Ja det känns som om att man är hundra år och sitter med en sittra och har en hätta på huvudet. Man får in lite av Göingeflickorna stuket, Yo, yo, när man tränar på reportoaren. Vad blir det för låtar då i morgon, tja inte vet jag. Det är konstigt för mitt dagshumör styr låtvalet. Ibland ligger det 15 texter framför mej och jag säjer: "Ole dole doff..."
Men för att lugna alla tilltänkta åhörare så ska jag inte spela så många låtar, jag vill roa inte döda.

Vissa dagar när jag haft det tungt på jobbet då har Dan Anderssons "Svarta Ballader" varit alldeles ypperlig. Tungsinnet har fullständigt stänkt om mej, andra dagar då jag haft en bra dag, då har tjo och tjim varit mitt tuggben.

Okey då, jag har ett antal låtar att välja på, sedan får tid och läge avgöra vilka det blir. I alla fall känns det riktigt roligt att man har spelningar för publik vart 33 år, jag tycker att det känns lagom. Så nästa gång blir när jag är 81 år, och då blir det väl i matsalen på Åkershem.

Som sagt; väl bemött på Vänsterhörnet Vattugatan klockan 18.00 Måndagen 28/4.  Gratis inträde och ingen leg. kontroll. Lindström ska koka körv och servera lättöl.

                                                           image244

Kommentarer


Kommentera inlägget här: