Mia Jäverlings Blogg

"Bättre skjuta rygg, än arm ur led"

Nja det blev väl inte riktigt som jag tänkt...

Kategori: Politik



I dagens Borlänge Tidning kan vi läsa en artikel om hur jag ser på de senaste dagarnas politiska turbulens som socialdemokraterna skapat i Borlänge. Fast den blev inte riktigt att handla om det, den blev annat och inget skrivs om att jag är orolig över att demokratin satts ur spel. Inget om att jag tycker att det är sorgligt att socialdemokraterna i kommunen tyvärr spolierar sina chanser och att ingen skadeglädje råder från Vänsterpartiets sida utan att vi är bara så uppgivna över det sätt som deras politik drivs.

http://www.dt.se/nyheter/borlange/article695553.ece

Jag ville också säja att för mej är politik allvar. Och precis som i vilket annat förtroende uppdrag så måste man som vald hålla hårt på de direktiv man har och att följa lagar, förordningar mm. Det är viktigt att visa att alla avsikter som man har är ärliga. Och för mej som ska in i det "odemokratiska parlamentet" så önskar jag att få jobba med frågorna som rör kommunen och inte att energin ska gå åt att fingervisa eller tillrättavisa. Men som sagt att i Borlänges struktur råder inhemska "lagar" och man tar inte bara kakorna på fatet utan även kakfatet med sig. I Vår kommun råder partipiskor, härskartekniker och patriakaliska finter. En egen hemstickad struktur som gynnar enbart de själva medan man glömmer de som röstat på dem.

Artikeln är lagd, och den blev inte helt galen. Reportern var en trevlig kille som satt en rubrik som inte var det egentliga. Men nu ska jag inte gnälla, den blev helt okey.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: