Mia Jäverlings Blogg

"Bättre skjuta rygg, än arm ur led"

Var är tvålen broder...

Kategori: Allmänt

På den tiden då tvålarna var i block, ni mins väl Pamolive, Duni och allt vad de hette. Kan ni minnas hur hala dom var och gled iväg. Ofta låg dom under badkaret tillsammans med shampookorkar och annan jox.
 
Idag är det pumptvålarnas tid. Bättre och mer hygeniskt. Den står kvar på badkarskanten oavsett om en explosion förekommit i badrummet. Idag, igår och i morgon letar jag efter annat, den där jävla fotfilen. Trots huset är ägare till två, så lyckas dom alltid finnas under det "där jävla badkaret". Fotfilarna får fötter eller så flyger de iväg i den där explosionen som förekommit. Då...och ofta har jag ju krupit ner i det varma sköna vattnet, då jag upptäcker att de inte ligger på kanten. Den tunga sucken hjälper upp den våta fläskiga kroppen och tanten får lägga sig i en olustig ställning på golvet och om någon öppnar dörren så upptäcker den en femte världsdel som kanske kan heta Assien.
 
Nåväl, livet kan te sig lustigt. Väl uppe och fotfilad så tittar jag mej själv i badrumsspegeln och upptäcker just ingenting. Inte ens ett fårat ansikte. Spegeln är täckt av sprutlackerad tandkräm och ungdomens acnekräm Baseron. 
Väl när jag har gett upp och kissat klart med den redan blöta handuken virad runt kroppen märker jag att toapapperet är slut och bara papprullen sitter där. I en lustig gångstil kommer jag fram till pappersskåpet och inser att i morgon har jag träningsvärk. 
 
Under alla år har jag hållit tyst om detta, alltid funnit mej i denna ritual, aldrig klagat. Nu känns det som jag måste lätta mitt hjärta i bloggen och kanske skriva till "Brevfilmen" med undertexten att personen i filmen inte är den riktiga. Vem skulle ens vilja ha huvudrollen i den filmen? 😂
 
Detta var en helt vanlig onsdag. 
Ha det gott och se upp så du inte kliver på tvålen.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: