Mia Jäverlings Blogg

"Bättre skjuta rygg, än arm ur led"

Husvagnstankar...

Kategori: högtid

Efter tio goda år med en veteranvagn (1976 Tabbert), känns det som om vi vill sikta högre och på lite mer komfort. Det här med att stå stilla på en plats med vagn passar oss utmärkt. Men känner att våra ryggar behöver också lite mer komfort och skönare sängar.
 
På fredag åker vi och kollar en Hobby Excelsior 610 -07,  och vi hoppas att den ser fin ut. Den kanske måhända kan bli vår.
 
(Lånad bild från nätet)
I den nya finns sköna sängar, en härlig sittgrupp i skinn, mycket mycket mer plats än i vår nuvarande, den nya är bredare och någon meter längre. Har sett den modellen i verkligheten och jag fastnade för planlösning och utseende.
 
(Lånad bild från nätet)
Foto från sittgruppen in mot sängarna.
 
(Lånad från nätet)
Sittgruppen.
 
Med denna vagn kan vi möta hösten, och kunna åka ut och sova på vintern, vara här tidigt på våren, övernatta då snöstormen viner runtom husvagnsknuten, åka ut och pimpla på vintern. Den står uppställd på campingen så den finns alltid till hands om vi vill ha lite omväxling o leva lite enklare. Och det finns golvärme :)
 
Till detta ska vi investera ett "Standby tält" alltså ett tält som vi slipper riva på hösten och inte sätta upp på våren. Alltså allt står kvar, vi drar bara ner dragkedjan när vi åker hem på hösten och slipper bubba och bära bort bänkar och möbler. Sedan är det mycket större än det här vanliga förtältet som är 30 år och luktar unket. Underbart....är det. Ju mindre jobb, desto bättre.
 
(Bild lånad från nätet)
 
 
(Bild lånad från nätet)
Insidan på tältet.
 
Det här kommer att bli finemang, det känns och blir som en sommarstuga som vi slipper måla om, byta tak på och en massa andra krav. Lite jobb och mycket lateri. Ja husvagnsliv passar mej bra.
Håll tummarna nu att vagnen vi ska kika på är fin som tusan. :)
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: