Mia Jäverlings Blogg

"Bättre skjuta rygg, än arm ur led"

Mod, styrka och insikt...

Kategori: Funderingar


Jag tackar för en helt underbar dag. Och ser fram emot fortsättningen. Att göra sig av med beroende och medberoende är faktiskt en helt förlösande sak. Jag kan faktiskt inte beskriva saker och ting i ord. Jag är helt tillfreds i livet och det händer saker hela tiden som bara mina närmsta vet.

Att sörja att grotta i dynga är inget som läker helar, det kostar bara energi, det tar på krafter. Äntligen så är det dåliga samvetet borta. Att inte längre sitta och gnälla over allt och alla, att dåliga sidor försvinner. Jag saknar dom inte. Jag tänker inte ställa upp på dumheter mer, jag tänker inte rycka in eller ut som någon messias och rädda världen.

Jag njuter utav att få vara den jag skulle ha varit, jag ser fram emot varje dag, jag älskar det jag sysslar med. Skolan är rolig, politiken flyter på. Min nya hobby, foto får mej att spritta i kroppen. Just nu så finns det bara positivt.

Att kunna lägga sorger bakom är en god egenskap...prova, det tär inte så mycket då. Titta på dig själv, hur många som står bakom dig? Är det tomt, ja då är det nog dags att göra en förändring i ditt liv. Jag lovar att du vinner mycket på det. Det är jobbigt att höra sanningen, men det är den som behövs...

Jag kan bara säga att det som jag fått under de sista två åren, det är högsta vinsten. Ja jag är en vinnare av livet, jag kan se det som det ska vara. När bitterheten har torkat, då går solen upp. Så många chanser och vinster jag får, och allt rasar över mig.

Visst kan jag gråta en skvätt, ibland av lycka ibland av gamla sorger. Men en sak är säker, kan jag inte vara ärlig och våga ta tag i problemen, då blir jag kvar där jag inte vill vara. Jag tänker fortsätta att våga vara mig själv och jag skriver om vilken känsla jag helst vill. Om någon inte tål det, då får den gå till bloggen bittermandeln.blogg.se.

Om man inte gillar mig, då kan man lämna mig ifred. Att sparka löser knappast några problem.

Jag tänker leva mitt liv, och ingen kan hindra mig.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: