Mia Jäverlings Blogg

"Bättre skjuta rygg, än arm ur led"

En salig blandning...

Kategori: Allmänt

Nu ska jag hinna in här en stund innan jag somnar och druttar av stolen. Det  är tur att min stol har fyra ben, medan jag bara har två små korta. Just nu önskar jag att jag  hade mer tid, ganska mycket mer tid. De senaste 7 åren har vi alltid hunnit att få ordning ute vid Campingen, ätit våfflor inför premiärövernattningen vid den här tiden. Vi har inte ens hunnit att sätta i nyckeln i husvagnsdörren och vädrat ut vinterlukten än. Och inte den här veckan heller hinner vi göra det, inte heller till helgen. Vad är det som händer? Är det åldern som börjar tarva bort tiden?

Jag längtar verkligen att få ordning ute vid husvagnen, få upp förtältet, krypa ner och ligga och se på tv:n tilsammans med familjen och käka godis. Nu står lilla Tabbert ensam därute och känner sig övergiven.
Att ligga där på våren mitt i skogen är så häftigt. Fåglarna kvittrar som om man hade dom inne i husvagnen, en otrolig närhet. Nu får vi sikta in oss på att få till det efter helgen. Det måste bli så.





Till helgen så är det Partikongress i Gävle, det kommer att bli en rolig, jobbig och en givande helg. Tänk att det gått två år sedan sist då den var i Norrköping, ja tiden rinner iväg. Nu har det lästs motioner så det står härliga tider. Det är i alla fall skönt att kongressen blir i närheten av Dalarna,  när jag senare ska tänka på hemresan för då är jag så trött. Det är inget kafferep precis, utan tidiga mornar och sena nätter. Hur som helst så är jag peppad. Vi ska mest vara lika glada som Lasse, när tröttheten smyger på oss och SVT 24 Zomar in någon stackars trött medlem.





Här hemma på gården har alla ett bestyr med blommor inför sommaren, jag har knappt några så jag har tagit kort på grannarnas fina pyssel för att få in den riktiga vårkänslan som finns i föreningen. Mina grannars fina trädgårdar ger mej den näring jag behöver. Tack för att ni delar med er av allt.



Kommentarer

  • storabh säger:

    Har samma feeling för Fimpen. Jag kan sladda opp och grilla lite i sommar?

    2010-05-03 | 22:48:22
  • Mia säger:

    Ja det är bara att komma ut, grill finns och sjöutsikt:)

    2010-05-04 | 07:51:03
    Bloggadress: http://miajaverling.blogg.se.blogg.se/
  • Gubben säger:

    Vilken läcker husvagn!

    2010-05-04 | 10:49:43
    Bloggadress: http://gubbens.wordpress.com/
  • Mia säger:

    Gubbe: Husvagnen är inte vår, utan en bild stulen från nätet. Vår husvagn håller inte den klassen. Har du fått din vagn ännu, den sköna pinglan? :)

    2010-05-04 | 17:43:34
    Bloggadress: http://miajaverling.blogg.se.blogg.se/
  • Gubben säger:

    Aha! min vagn lämnar England den 23:e !

    2010-05-07 | 11:09:01
    Bloggadress: http://gubbens.wordpress.com/

Kommentera inlägget här: