Mia Jäverlings Blogg

"Bättre skjuta rygg, än arm ur led"

En dag som kräver en eftermiddagslur...

Kategori: Vardag

I morse lämnade jag in den trasiga bilen på verkstad, nu är den klar, och priset blev dryga 1300 kronor. Då får jag försöka att ta mej till ombesiktning. Guuuu va drygt. Även kamremmen ska bytas och fick ett pris på 4000 kronor. Det är tyvärr så att vissa saker får man lov att svälja utan hull och hår. Inte ens ide´ att muttra över det för det är självvalt om man vill ha bil eller inte. Det var värst vad jag har blivit snäll och accepterande på sista tiden. Jag känner inte igen mej själv, vi får hoppas att det går över snart.

Idag har jag varit på en "fejk intervju" hos Antenn. Jag har ju sedan jag slutat på jobbet fått en personlig coach. Idag fick jag bli manglad av en ny coach som gjorde upp frågor som kan komma på intervjun till skolan. Allt skulle gå till som på riktigt. Med hälsning och ögonkontakt. Jag fick med beröm godkännt, och hon sa att jag utstrålade en positiv energi och jag gav allt, det syntes att jag brann för att komma in på utbildningen.
För en annan som är gammal i gården och knappt vet vad en intervju är så är det en bra spark framåt. Nästan alla jobb jag haft har jag halkat in på, vad jag vet har jag varit på en endaste jobbintervju på ett jobb som jag egentligen inte ville ha.
Det var roligt att allt föll på plats och det stärker mej verkligen till den 10 Juni då det verkligen gäller. Dagen gav mej ett stärkt självförtroende. Jag känner att det här kan jag ro i land med min vilja.

Nu när jag gjort så mycket idag är jag värd att få luta ikull mej och läsa boken jag håller på med "Vindens skugga" Carlos Ruiz Zafon en bra roman en anorlunda härlig bok som jag gillar.


Kommentarer

  • björn hermansson säger:

    Kul! Tänk på att det ordnar sig aldrig, fel alltid, fel NOG var ordet.

    2009-05-14 | 18:32:09
    Bloggadress: http://storabh.wrdpress.com
  • Mia säger:

    Bh: Jag förstår men hur menar du?...vart det fel är du analfapet...

    2009-05-14 | 23:03:17

Kommentera inlägget här: