Mia Jäverlings Blogg

"Bättre skjuta rygg, än arm ur led"

Ni får hitta på en rubrik, jag hinner inte...

Kategori: Vardag

I år blir det en paraboltallrik ute vid husvagnen, vi testade en gammal sådan förra året och det blev bara kattskit. Den funkade inte. Kaputt, trasig, gått sönder. Ni undrar säkert varför vi ska behöva ha in hela världen i husvagnen. Då berättar jag att det är därför att vi vill minimera tristessgnället från våran snart fyllande tonåring, som vill ha kanaler och en zappdosa. Erkänner att jag vill också ha mer än TV 1, 2, 4 och 6 de dagar det kommer väta uppefrån.
Sedan ska väl säja att vi betalar för tvillingkort och dekodrar, Via Sat och Kanal Digital innan, så vi ser det som en "besparing " att slippa betala ett 3 månaders Boxerkort för ca 800 kr. Det har vi gjort i 3 år nu, och det har blivit dyrare än det första alternativet. Där var den dårens försvarstal slut.

Helgens husvagnsvistelse var skön, skapligt väder, goda grillade spjäll, baden baden med en bok. Schlagerfestival med den norske gutten som smällte ett modershjärta. Att jag har stor släkt i Norge stärkte min patriotism för grannlandet. Jag har inga åsikter om spektaklet i övrigt, låt dom få håll på, tänker jag. Jag har alltid endast haft mitt intresse för musik, outfiten är bara ett löjligt maskeradnummer. Synd att sSverige hamnade längst ner, för jag gillade den låten och artisten. Nu är det i alla fall över för i år.

Idag ska jag till Ludvika, EU turne med gitarr och förstärkare (som jag knappt vet hur den fungerar) . Det börjar klockan tolv på den stora gågatan i centrum om någon skulle ha vägarna förbi, då kan ni stanna.  Vid regn då blir det inget gitarrspelande i alla fall. Då sväller väl instrumentet och förvandlas till en luta. I morgon är vi i Borlänge vid Wedins hörna ca 16.00.

Stygnen ska tas i ansiktet, eller nere vid käken idag också. Jag väntar att jag ska få en tid för det, hoppas att dom ringer snart ifrån vårdcentralen. Såret ska tejpas under de tre nästkommande veckorna. Såret ligger ganska nära munnen, vem vet de kanske tejpar igen käften också.


Lena Olsson (riksdagsman)får folja med mej på turne´n, eller vad det tvärtom.

Kommentarer

  • björn hermansson säger:

    Silvertape är bra. Det brukar jag hota fjortisarna med när käften glappar.

    2009-05-18 | 19:32:00
    Bloggadress: http://storabh.wrdpress.com
  • Anonym säger:

    bh: Undrar om det är samma tejp till förtisar, funkar nog bra, det tar nog "skäggväxten" också när den slits av. Bra Tips tack...*

    2009-05-18 | 22:11:00

Kommentera inlägget här: