Mia Jäverlings Blogg

"Bättre skjuta rygg, än arm ur led"

Det är skönt, nu är vi på Campingen igen...

Kategori: Hobby

Gårdagen var det fullt upp, från morgon till sena kvällen. En heldag med socialnämnd är ingen munter sysselsättning. . Då det redovisas dystra siffror och minus. Den sittande Borlänge makten har gjort det svårt, ställt till det så att det är tufft att kunna utföra det lagstadgade uppdraget. Efter heldagen var det hem och lyssna på Kommunfullmäktige på Borlänge Närradio, ett kacklande, samtidigt hade de socialdemokratiska förtroendevalda en uppgiven röst i talarstolen. Nils Gossas (MP) var som vanligt uppe och spökade titt som tätt utan att bjuda på något vettigt. Jag somnade till Jan Bohmans röst, då var jag trött.

Idag har vi åkt ut till husvagnen, det känns skönt. Strålande sol och värme, det är ju det som jag har längtat efter. Jag har hottat upp min plats med blommor, i år är temat vitt. Jag har suttit uppe på min "stylade" terass och fluktat ut över campingen, jag har kisat mot solen och jag har njutit.


Nu har det blivit kvällen, solen är på väg ner och jag sitter i förtältet och en liten kyla kommer krypande. Här ute blir jag så härligt trött och längtar ríktigt efter att få gå och lägga mej, titta på tv, och vräka i mej godis. Allt är så enkelt här ute, inga måsten. Jag väljer om jag vill läsa en bok eller vara ute och babbla med folk.


Micke har hållt på med båten, bytt några eklister vid relingen. Nu ska han lacka dom. Snart så sätts den i sjön, kanske blir det en fisketur på söndag. Vem vet om jag tar ledningen i gäddkampen, ja vem vet.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: