Mia Jäverlings Blogg

"Bättre skjuta rygg, än arm ur led"

Vad är på tapeten...

Kategori: Arbete



I Fredags fick jag och "Hjalmar" upp fototapeten på väggen. Det blev väldigt bra, om vi själva får tycka till. Lite pirrigt va det allt att ta ansvaret över den dyra dekorationen. Den kostade 299kr/kvm. Så vi laddade med kaffe och klister. Men det gick lätt och det blev bra.



Bilden är ett data konstruerat vattenfall som blir mäktigt i rummet. Alla reagerar på bilden och tycker den är häftig. Som sagt och som jag upprepar så fattas lite detaljer i den övriga inredningen. På högra sidan ska det upp två surfdatorer på en bänkskiva under Dylan. Efter jul så kan vi starta på fullt.

Nu i veckan har det varit huset fullt. Jultallrik med julshow av Kicki och funktionshindrade ungdomar. Fantastiskt bra. De spred en sådan julglädje till alla.

Våra ungdomar har bakat pepparkakshus. Alla har ställts ut i lokalen. Jag gillar alla modeller, men igloon ligger mej varmt om hjärtat. Isbjörnarna lever sitt eget liv, dom rör sej runt igloon. Ibland sitter de bara och myser utanför ingången. Och på bilden har isbjörnarna övergått till någon annan aktivitet.



Köksgruppen har tillverkat ett fantastiskt fint hus, men de har ändå ett litet försprång med en handledare som är kökskunnig. Vackert är det och bra jobb har lagts ner.



Jag brukar "tyvärr" säja vad jag tycker. Kanske jag så här innan jul ska kora årets fulaste gardiner. Rickard kallar ju mej för stilpolisen, därför måste jag som sådan knorra lite om just stil. Gardiner finns det i otaliga modeller och färger. Fula, fina och tveksamma. På Rickards kontor hänger dom här (se bild nedan). I början när jag klev in på hans kontor kände jag mej på någotvis ganska hemma, något verkade bekant. Rickard själv sa det, och han kom på att hans gardiner påminnde om de som hänger på Vänsterhörnet, vilka jag inte heller tycker,  fyller dagens krav på stil. (Nu blir Lindström ledsen.)

Först Rickards Gardin:




Vänsterhörnets gardin:



"En grafisk odysse´"

I morgon Torsdag är det åter en Cafe kväll med Florence Valentin, ett Stockholmsband tror jag. Kaffe och Delicato serveras denna vinterkväll, lite så här innan jul.



Kommentarer


Kommentera inlägget här: