Mia Jäverlings Blogg

"Bättre skjuta rygg, än arm ur led"

Kris, Kriminellas revanch i samhället...

Kategori: Samhälle

Idag i Folkets Park presenterar Kris sej själva och sin verksamhet. Ett gäng grabbar och tjejer i varierande åldrar som tagit sej tillbaka från ett liv i kriminallitet, droger och alkohol. De är värda att bli lyssnade på, och de behöver stöd ifrån de övriga samhället för att kunna driva sin verksamhet. Man kan gå med som stödmedlem, eller besöka dem. Man kan visa att man finns och inte tar avstånd eller negligerar deras verksamhet som så väl behövs idag i städer byar och här.

Sky High med Clas Yngström i spetsen ställer upp och gör en gratisspelning, och en del andra artister. Våran profill på Borlänges gator Anders "holis" ska även vara med och medverka, en kille som kommit tillbaka efter ett hårt liv med missbruk och bostadslöshet samt kriminalitet. Jag är glad för hans skull för det finns så mycket kraft i den mannen som vi alla kan ha nytta av.

Jag försöker komma iväg tidigare ifrån jobbet för att träffa alla i föreningen KRIS och höra om deras verksamhet. Alla som jobbar för och med är behövda och förtjänar en hel del uppskattning.
Alla som kan gå dit bör ge någon timme att lyssna på va de har att berätta och lyssna på musik. Det börjar 13.00, så än är det inte försent. (Lördag 13/9).

Kommentarer


Kommentera inlägget här: