Mia Jäverlings Blogg

"Bättre skjuta rygg, än arm ur led"

Varför är jag uppe och spökar i denna ottetimme...

Kategori: Helgdagar

Nu har jag laddat kaffepannan med kokkaffe, jag är en kokare, traskar ut och ska hämta morgontidningen. Där ligger ett tunt vitt täcke med snöns som kom inatt, och mitt i det här så kvittrar vårfåglarna i en mäktig kör. En härlig kör som berättar för mej att våren närmar sej. Det fyller mej av inspiration och glädje efter en mörk vinter.

Jag kände efter när jag vaknade 05.45 att jag mår inte riktigt okey, ont i kroppen och tung huvudvärk, men fan jag ska lura den värken. Lägga på mej positivflinet och stäppa fram idag. På mitt program idag står det Vänsterpartiets årskonferens. Då far vi till Brunnsviks folkhögskola utanför Ludvika. Där är det fint. Om maten blir fet då kan man ta sej en promenad efteråt. Svärfar som också är en medlem av det one and only parti ringde igår och berättade att det var lunch mellan 12.00- 13.00 sen var det fika på eftrmiddagen "jussom".

Det är därför jag är uppe och spökar denna osaliga tid på min lediga dag, inte ger man fan i politiken heller.  Jag har en insändare med i Borlänge Tidning idag. "En (v)ällagad (s)oppa på en spik", så blev dess överskrift.

Idag är det 8 Mars och den internationella kvinnodagen, det är kanske något att lägga på minnet. Vi måste synas i gubbväldet, nu när metall "hotar" att lämna LO om inte dom tar bort de kvinnliga potterna. Metalls ordförande anser inte att vi utför och gör jobben lika väl som männen. Rena jävla skitsnacket. Snart kommer en snäll metallare hem ifrån sitt nattskift och han har inte alls de åsikterna som de stora Fuckpimparna, ursäkta fackpamparna heter det.

                                                                             
                                                                                                  

Kommentarer

  • Gubben säger:

    Roligt!
    Hälsa din snälle metallare.
    Ha en bra dag på Brunnsvik//Gubben

    2008-03-08 | 09:43:41
    Bloggadress: http://gubben.webblogg.se/

Kommentera inlägget här: