Mia Jäverlings Blogg

"Bättre skjuta rygg, än arm ur led"

Inte ens tid att skriva blogg...

Kategori: Vardag

När man inte ens har tid att blogga då är det för mycket, det var meningen att bloggen skulle vara en avlastning och en avkoppling. Jag vill så gärna ha tid. Men vi går mot bättre tider och då blir det som vanligt igen.
Snart öppnar dörrarna till jobbet och som kvinna under pågående karriär och en låglön så är man ändå på väg med leendet i halsgropen.
Jag har i alla fall börjat spåna på en resa som jag gör när jag fyller "halvjämt" och den får nog gå till Irland, då är det mest för att jag har aldrig kört en högerstyrd bil, och jag ska känna hur dåligt det är att sitta på höger sida och ratta. Det blir en självupplevelse, med tillhörande kaos och kollisionsfara eller koallision..
Vi hörs och syns i kommunfullmäktige ikväll 16.30.

Sören kom dit du också, vi blir ett gäng som ska lyssna ifrån läktaren. Kom dit och upplev verkligheten...



image177

Kommentarer

  • Jari säger:

    Då kan du få några tips av mig, jag har själv inte varit på Irland men min kollega har rest mycket dit. Jag har även en släkting som bor där. Fråga så mycket du orkar så skall jag försöka vara till hjälp. Det kanske räcker med upplevelsen att köra bil på Irland för att du skall få en spännande resa, det skulle nog räcka för mig. Tokroligt!!
    Jag som skriker högt, som om jag åkte berg&dalbana när jag kör bil i Stockholm eller GB.

    2008-04-02 | 07:28:38
    Bloggadress: http://fiskefeber.blogg.se/
  • Anonym säger:

    tack Jari, jag ska minsann utnyttja dina kunskaper om Irland. Är det sant att ratten är på fel sida?:-)

    2008-04-02 | 13:54:25
  • Jari säger:

    Du kommer att famla med höger kardan i sidofönstret ett otal ggr, innan du kommer på att det är med vänstern du för i växlarna. Ja. det är sant. Annars sitter blinkers och torkar spaken där den skall.

    2008-04-04 | 08:16:17
    Bloggadress: http://fiskefeber.blogg.se/

Kommentera inlägget här: