Mia Jäverlings Blogg

"Bättre skjuta rygg, än arm ur led"

Ingen vacker syn - Korallrevens förfall...

Kategori: Miljö

Jag lägger ut en länk till Expressen som talar om hur världshaven dör och försvinner mitt framför ögonen på oss. Och kvar står vi åskådare och ser "snopna" ut och undrar vad som händer eller vad som hänt. Vi behöver en rejäl omruskning och ett uppvaknande, nu....

http://www.expressen.se/nyheter/1.1068939/korellreven-dor 
 


image146

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Så sant.Det är en så känslig miljö,korallrev.Några gånger har jag snorklat i hav med korallrev-vilken spännande upplevelse!Det kändes som om jag var i ett "akvarium".Du skrev om att ha körat på en LP-skiva.Fick ni jobba länge med det, alltså ta om?Var det i en studie eller live?

    2008-03-02 | 15:08:07
    Bloggadress: http://persiljeland.blogg.se
  • Magnus säger:

    Hej Mia!
    Kul att se fler som engagerar sig i vår "försvinnande" värld! Det känns som om det är så många som satt på skygglappar likt hästarna på travbanan, för rädda att se åt sidan vad deras leverne gör med vårt klot. Det ironiska är dessutom att de i min omgivning ofta är småbarnsföräldrar... Hur tänker de då? Är barnen endast en lika självisk handling, som att inte orka lämna in batterierna i en holk istället för att dumpa dem i soppåsen? Har de skaffat barnen för självbekräftelse? Det borde väl vara småbarnsföräldrarna som skall inta frontlinjen på ledet i projekt - Rädda världen punkt nu..

    Nää, dags att vakna allihopa!
    Ps. Tack för kommentaren!

    2008-03-03 | 09:28:20
    Bloggadress: http://promisedland.blogg.se

Kommentera inlägget här: