Mia Jäverlings Blogg

"Bättre skjuta rygg, än arm ur led"

Livet är underbart- snabba kast...

Kategori: Vardag

Jag tycker att allt är otroligt roligt just nu i livet. Ena dagen sitter man och har en inviduell gäddfiskeutmaning med maken, nästa dag då sitter man med likasinnade och planerar inför partikongressen i Norrköping. Ja på fredag bär det av mot livets första kongress. Idag vet jag inte så mycket om hur turerna går i detta samkväm, på söndag är jag något rikare i fråga om kunskap. Tänk att man hittar alltid fram till det man vill göra på ett underligt sätt, om man så halkar in på ett bananskal så kan det vara ett avgörande för ens egen del.

I alla fall så sänder man det hela på kanal 24 eller vad det heter så för den intresserade går det att gå in och slå en koll.

Nu kommer maken hem ifrån sitt fiske nere vid älven, och han har tappat bort nyckelknippan. Alla nycklar...oboy han ska ner och leta å må någon göra så han hittar dem för allt ifrån bil, dörr och cykelnyckel är med på knippan.
Han började att leta i gummistövlarna som han hade på sej, men insåg att han skulle ha känt dom. Ibland gör man irrationella saker när man inte vet vad man ska göra.

Nu blev det lite jobbigt för båda av oss...

Kommentarer

  • Micke.S säger:

    Jag vet visst vad jag gör, tänkte bara att det kanske var hål i fickan och att dom hade åkt ner i stöveln...hur som helst så låg dom vid båten....

    /Micke.S

    2008-06-02 | 22:23:08
    Bloggadress: http://fiskeborlange.blogg.se/

Kommentera inlägget här: