Mia Jäverlings Blogg

"Bättre skjuta rygg, än arm ur led"

"En vanlig söndag i Januari..."

Kategori: Skitsnack

Världen skakar, tidigt i morse skakade hela Grekland i en jordbävning. Det är oklart om den orsakat några skador, skriver Dagens nyheter. Fyllda bårhus i ett sargat Kenya, efter senaste dagarnas våldsamheter. Förlust och silver i juniorhockey VM, det tycker jag var bra presterat av grabbarna, men andra anser att det är en förlust. Ja det där är en avvägning. Grabbarna var duktiga... Musharaff lägger skulden på Butto. E post raderad för Telikunder. Självmordsvåg i London hos unga Turkar. Dödsolycka i Bollnäs.
Det är några av de feta rubrikerna denna söndagmorgon, det känns ibland inte så upplivande att läsa om allt elände, men olyckor och katastrofer står bakom dörren och knackar. Så man får fånga dagen och göra det bästa av den. Det behöver inte vara stordåd eller underverk, bara tala om för någon att han eller hon duger eller har gjortnågot bra, det tycker jag att man kan glädja någon med. Man har absolut inget att förlora.

Idag denna söndag är det jobb som gäller, ibland finns inte motivationen på topp, men så är det. Jag har en ilsken förkylning i kroppen som vill bryta ner mej. Men jag kämpar för fulla muggar med att mota den, den där linfröoljan som jag talat om tidigare, ni vet den där som smakar skit. Jag tror den sätter stopp för det mesta, pågrund av sin djuvulska smak. Man motar med de kurer man kan, sen om det håller det vet man inte.

Idag lämnar jag er kära Bloggläsare åt era arbetsuppgifter, ni har väl snöskottning på programmet. Gör det utan något knorr. Gå och köp en blomma till någon du tycker om, eller en till dej själv. Säj något snällt, jag lovar att dagen blir bra.

Idag önskar jag att alla som kommer till mitt jobb och vill handla är glada och på ett trevligt humör, för en del av er har varit otroligt sura och irriterade före och efter jul. Så kan det vara men håll dej inne om du känner dej så, för jag kan inte göra något åt din ilska och frustration. Att livet är som en bergochdalbana det styr inte vi inom Handels, näpp, så är det...


                                                                                        

Kommentarer


Kommentera inlägget här: