Mia Jäverlings Blogg

"Bättre skjuta rygg, än arm ur led"

Det kan inte bli bättre...

Kategori: Politik

Det finns saker som ger en hopp, även då det känns som tyngst. När man får den tron då skingras de dystra tankarna för en stund. När man en gång i veckan har den stora lyckan att få gå till ett Vänstermöte och prata politik, skratta, vara allvarsam, eller skvallra som Lindström kallar det. Det är då det känns som allra bäst.

I livet möter man en massa människor som man inte alls kommer överens med, personer som man tvingas möta och heller inte har någon möjlighet att välja bort.  Och många gånger i ens livstid, då träffar man vänner  eller en livskamrat som man delar väldigt mycket med. Det kan skilja sej i intressen eller en del åsikter, men man är ändå sammanbundna.

Plötsligt då man i ett helt liv har formats till den människan man är, med ens ideologi, med tankar om hur man vill förändra, då man önskar att vara en del av en gemenskap, där man blir väl bemött, då har livet blivit hoppfullt. Att då börja att engagera sej politiskt och dessutom bli förärad att hitta ett parti som står precis där mina tankar finns och där jag vill vara då känns det som man hittat fram. Det enda man undrar då är varför man inte hittat gemenskapen tidigare. Fast det är nog som en gammal och klok medlem i partiet sa, att det är nog så att din tid är mogen nu, det är nog nu du ska hitta fram. Allting måste mogna för att det ska kunna bli perfekt, och njutbart.

Att få vara med och få ett förtroende att deltaga i denna gemenskap är en ära och jag känner mej stolt över .  Det är en känsla som är abstrakt och verklig samtidigt. Ja jag vet då sjutton hur det går till men så är det.

Kamrater jag är otroligt lycklig över att ni finns, och det ger den kraft jag behöver. Tack för ett bra möte. Och ära till gruppledare Lindström, nu är det bara att rida på vågen. För medvinden är med oss.

image119

Kommentarer


Kommentera inlägget här: