Mia Jäverlings Blogg

"Bättre skjuta rygg, än arm ur led"

Stina i saltkråkan sa: Hemma i vårat kvarter...

Kategori: Vardag

Ja hemma i vårat kvarter där råder grannsämja, alla respekterar varandra och ställer upp.  Åker någon bort någon helg, eller far på semester då tittar vi till varandras bostäder så att allt står rätt till. Det är en trygghet.

Det har varit lite oroligt i vårat kvarter "Mystiska skummisar" har gäckat här och arrangerat en klädinsamling. Det har stått om det i lokalpressen. Och dessa ovälkomna gäster som inte ens är värd en kopp Gevalia har även gjort inbrott i Gästrikland. Nu hoppas vi att allt har bedarrat eftersom lokalradion har varnat. Det är olustigt att veta att någon håller span över det som jag äger och förvaltar.

                       

Min minsta kille har inte velat varit ensam hemma efter skolan i rädsla att de skulle dyka upp och ta sej in i huset. Så i några dagar när vi jobbat har vi haft folk här. Faktiskt har polisen sökt sej ner på våra smågator och det har varit skönt att se att dom i realiteten hittar hit.

Enligt husvakten har det varit två hemliga nummer på nummerpresentatören, och de har lagt på när luren har lyfts, sånt får mej att bli riktigt på min vakt.



Hemma i våra kvarter där är vi beredda och signalerar när något är galet.

image231

Kommentarer


Kommentera inlägget här: