Mia Jäverlings Blogg

"Bättre skjuta rygg, än arm ur led"

Män har visst Ullareds tendenser...

Kategori: Allmänt

I Tisdags hade vi "Tokig Tisdag" på jobbet. Det betyder att vi har en vara som vi säljer ut till ett tokigt lågt pris. Den här  dagen  var det en skruvdragare med 14 Volts batteri. Ett märke av mindre kvalitet, som kostade 79:-.

Det hade levererats cirka 100 stycken, och på kvällen innan hade pallen med kartongerna körts in i butiken, för att sedan sprättas dagen efter. Klockan åtta på tisdagsmorgonen, stod det cirka 100 gubbar hängande på låset. Dom knackade och tittade demonstrativt på sin klocka, och pekade mot urtavlan. När sista låset var vridet, då kom elefanthjorden dundrandes med buller och bång.

Personalen flydde hals över huvud, en nödvändig reträtt i denna hotande situation. Tjejerna öppnade kartongerna i ett rasande tempo med sina sprättknivar, gubbröran stod och gormade och tyckte att det jobbades för långsamt. De högg lådorna i rask takt, en gubbe drog av kollegan kniven för att sprätta sin egen kartong. De som fått sin skruvdragare rusade och skulle betala, för att sedan armbåga sig fram för att egoistiskt snika åt sig en till. Maxköpet var en, det framfördes av personalen, då blev dom spänngalna och menade att sonen jobbade och inte kunde komma.

När maskinerna var borta och bara resterna av kartongerna låg utspridda, då gick männen in i en ny fas. De visade sin ilska genom att spy ur sig elakheter över att vi hade tagit hem för några... Vi kvinnor är inte ens så dumma att vi hade kommit på en sån här idiotisk ide´. Ett spektakel som urartade till tuppfäktning.

Aldrig mer ska en karl tala om för mej att när kvinnorna kommer till Ullared, blir dom som kattor och klöser ögonen ur varandra. För i så fall är männens beteende inte ett dugg bättre. Nekar någon till detta så finns stillbildskamera i butiken och bevisen finns.

Nu kan man måla upp nästa skräckscenario och det är att alla dessa skitmaskiner går sönder på en och samma dag. Då kommer dessa hotfulla män åter med Garantibevis och en trasig maskin och vill ha en ny. Den dagen kan vi bara svara: - Nej vi får aldriiig hem några sådana skruvdragare igen...

                                                                                            

Kommentarer

  • Susanne säger:

    Låter som ännu en helt vanlig dag på arbetsplatsen!

    2007-11-29 | 22:45:19
  • Mia Jäverling säger:

    ja du har helt rätt som vanligt Susanne*

    2007-11-30 | 06:57:26

Kommentera inlägget här: