Mia Jäverlings Blogg

"Bättre skjuta rygg, än arm ur led"

Inspirationskväll med Sven Wollter

Kategori: Allmänt

En måndag kväll, med att höra Sven Wollter berätta om sina äventyr är en höjdare. Han kallade sina år äventyr, vad mycket han hade att berätta, ändå var han bara på ytan och skrapade. Han läste dikter av Göteborgaren och skådespelaren kent Andersson, Cubas författare, journalist och poet Jose´Marti´som levde på 1800 talet. Han berättade om sitt inhopp i Hollywoodfilmen, "Den trettonde krigaren" som han kallade misstag.

Med lyrisk stämma beskrev han sitt arbete med Tältprojektet 1977, turnen hade betytt mycket för honom. Och att Errol Flynn betytt mycket för hans val av karriär.
En mycket charmig man som jag ska bevara i minnet. det var en fin kväll, trots att moderatorn inte hade läst på inför kvällen. När Sven talade om Tältprojektet, då frågade intervjuaren - har inte Lena Philipsson och Magnus Uggla också gjort ett tältprojekt? Då gick luften ur mej.
Det var tur att Wollter tog över och ledde kvällen så vi lyssnare fick trivas.

Min partikamrat Torunn tog denna arrangerade bild, Sven har ingen aning om att jag står där med armen i luften, men jag är i alla fall med på samma bild som Wollter..image9

Kommentarer

  • Susanne säger:

    Sveriges fd sexigaste man och Sveriges tuffaste kvinna....hmmm Coolt för en Sittklickare!! haha

    2007-11-22 | 00:13:19

Kommentera inlägget här: