Mia Jäverlings Blogg

"Bättre skjuta rygg, än arm ur led"

A taste of shit...

Kategori: Vardag

  Kallpressad linfröolja är bland det grönjävligaste man kan smaka på. Det smakar så illa att inte ens en talgoxe skulle äta av det. Om jag ska försöka utveckla en liknelse av denna smak, kan jag tala om att det är omöjligt. Det finns inget jag kan komma på som smakar lika illa som denna olja, och då håller jag mej inom det rimliga. Alltså, jämför inte med björnskit och sånt. 

  När man tager 1 matsked av denna smörja på morgonen, då har man gruvat sig en längre tid, därefter bygger man upp ett mentalt mod. Modet som när man var liten och skulle äta sin hostmedicin "Expigen" som Doktor Högberg hade rekomenderat.När man intagit dekokten oralt då reser sig först nackhåren, ansiktet skrynklas ihop som en grekisk tvättsvamp, därefter följs en armhårsresning och man får sendrag i halsen. En mycket märklig upplevelse. Kanske en "nära döden" upplevelse.En sträv, bitter fet beläggning lägger sig i hela munhålan. Rätt och slätt man vill bara spy rätt ut.

  Självklart undrar ni då varför någon idiot vill utsätta sig för ett sådant stolleprov. Och vad syftet är... Jo det är så att det är förbannat nyttigt. I oljan vimlar det av Omega 3, 6 och 9 fetter. Det är säkert så nyttigt som att stoppa i sej en hel säl. Då kanske ni förstår varför. Och det bästa är att man bränner fett. Kontentan av det hela må då bli att man äter nyttigt fett och gör sej av med dåligt fett, visst suger det fett..Yo,Yo. Ingen dålig ekvation.
 
Är det någon som vill fråga eller kommentera detta? Om ni undrar vad den kostar, så svarar jag 30:-.

                                                                                     

Kommentarer

  • Mattias säger:

    Det finns en sak som smakar värre, skulle jag gissa. Det handlar om s.k Noni-juice från Tahiti. En dryck framställd av en frukt kallad "grisfrukt". Sägs ha hälsobringande effekter men smakar (och luktar) gammal, unken, sur, köttfärs blandad med vinäger. Magen vänder sig ut och in bara man luktar på skiten.

    2007-12-29 | 21:40:39
    Bloggadress: http://nonsensakuten.blogg.se
  • Mattias säger:

    Jo. En sak till. En flaska Noni-juice kostar 518 kr.
    Läs mer på https://www.tahitiannoni.com/sweden/swedish/retail/store/product/23752.html

    2007-12-29 | 21:44:10
    Bloggadress: http://nonsensakuten.blogg.se

Kommentera inlägget här: